Wandelen in Reeuwijk

Eén van de beste tips die wij je kunnen geven voor wandelen in Reeuwijk zijn de Reeuwijkse Plassen. Dit prachtige natuurgebied ligt middenin het Groene Hart, tussen Bodegraven en Gouda. Reeuwijk is verdeeld in Reeuwijk-Dorp en Reeuwijk-Brug. Als je aan de wandel gaat door Reeuwijk ontdek je hele mooie natuur en kom je onderweg leuke restaurants tegen.

Zeg je Reeuwijk, dan zeg je water. De Reeuwijkse Plassen zijn een belangrijk recreatiegebied voor de regio Bodegraven-Reeuwijk. Je kunt heerlijk wandelen in Reeuwijk, maar ook fietsen en varen. Een lang weekend weg of een vakantie in eigen land kun je prima doen middenin het Groene Hart.

Wandelen in Reeuwijk

Landal De Reeuwijkse Plassen is een mooi recreatiepark met luxe vakantiehuizen, een eigen restaurant en een verwarmd zwembad binnen. Veel mensen die willen gaan wandelen kiezen daarbij voor een overnachting. Dit kun je doen bij Landal of bij een van de vele Bed and Breakfast locaties in Reeuwijk. Na een lange wandeltocht kun je genieten van een heerlijk diner in een lokaal restaurant met uitzicht over het water.

Een wandeltocht door Reeuwijk geeft je rust en is goed voor je gezondheid. Even weg uit de dagelijkse drukte, je hoofd leegmaken en genieten van de natuur. Recreatie in Bodegraven-Reeuwijk biedt heel veel mogelijkheden voor mensen die een weekendje weg gaan met het gezin. Ook worden er wandeltochten georganiseerd in Reeuwijk en volg je leuke wandelroutes via GPS op je mobiel of met een routekaart.

Lekker eten in Reeuwijk

Wandelroutes vanuit Reeuwijk brengt je makkelijk naar de kaasmarkt in Gouda waar veel toeristen komen. Gouda staat bekend om het gezellige stadscentrum waar je kunt shoppen of een terrasje pakt. De omgeving van Reeuwijk is buitengewoon mooi, omgeven door water en veel groen. Je kunt ook lekker eten in Reeuwijk na een dag wandelen.

De horeca in Reeuwijk nodigt je graag uit voor een hapje en drankje na een lange wandeltocht. Tips voor leuke restaurants in Reeuwijk geven we je op deze website.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk