Vanwege de laatste coronamaatregelen in Nederland zijn locaties zoals horeca, musea en theater gesloten.
Lokale ondernemers bieden veel online aan en bezorgen en/of afhalen is mogelijk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je door naar de website en/of facebookpagina van de ondernemer.

Binnen onze gemeente zijn er diverse mogelijkheden voor een buitenactiviteit, zoals een wandeling.

Zorg goed voor elkaar en hou vol!


De gemeente Bodegraven-Reeuwijk staat bekend om kaas, bier en turf. Neem eens een kijkje achter de schermen bij onze boeren die zelf kaas maken. Ontdek het ontstaan van de wereldberoemde bieren van Brouwerij De Molen of leer meer over het productieproces van een ambachtelijk melkveebedrijf.

Genieten is beleven. In Bodegraven-Reeuwijk beleef je het pure ambacht. Je kunt een bezoek brengen aan onze lokale bierbrouwerij, verschillende kaasboerderijen of melkveebedrijven. Je kunt ook lokale specialiteiten proeven en streekproducten kopen om mee naar huis te nemen.

In de dorpen binnen Bodegraven en Reeuwijk zie je de ambachtelijke kenmerken naar voren komen, zoals koeien melken en kaas maken, eerlijke veehouderijen en het brouwen van bier. Bezoek één van de vele bedrijven waar het oude ambacht is omgezet naar hypermoderne processen. De smaak van toen, in de tijd van nu.

 

De smaak van toen, in de tijd van nu

Molens, een prachtig beeld in ons landschap

Proef eerlijke producten en beleef het ambacht

Bezoek de boerderij met pure streekproducten

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk