De smaak van toen, in de tijd van nu

Daar bij die molen

Proef eerlijke producten en beleef het ambacht

Bezoek de boerderij met pure streekproducten

Bezoek, beleef, geniet

Bezoek en beleef betekent in Bodegraven Reeuwijk ambachtelijk genieten. We staan in onze regio midden in het Groene Hart bekend om kaas, bier en turf. Neem eens een kijkje achter de schermen bij onze boeren die zelf kaas maken. Ontdek het ontstaan van de wereldberoemde bieren van Brouwerij De Molen of leer meer over het productieproces van een ambachtelijk melkveebedrijf.

Proeven is puur genieten

Genieten is beleven en beleven is smaak. Hoe je het ook wendt of keert, in Bodegraven-Reeuwijk beleef je het pure ambacht. Je kunt een bezoek brengen aan onze lokale bierbrouwerij, verschillende kaasboerderijen of melkveebedrijven. Wat daar zo leuk aan is? Die smaak! Want je kunt ook echt lokale specialiteiten proeven en streekproducten kopen om mee naar huis te nemen.

Ambachtelijk hip

In de dorpen binnen Bodegraven en Reeuwijk zie je de ambachtelijke kenmerken naar voren komen, zoals koeien melken en kaas maken, eerlijke veehouderijen en het brouwen van bier. Bezoek en beleef bij één van de vele bedrijven waar het oude ambacht is omgezet naar hypermoderne processen. De smaak van toen, in de tijd van nu. Pure ambacht, maar hipper dan ooit!

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk