Kamperen in het Groene Hart

Kies jij dit jaar voor een vakantie in eigen land? Dan ben je van harte welkom om te kamperen in het Groene Hart. In de prachtige omgeving van Bodegraven en Reeuwijk heb je de keuze uit verschillende campings, luxe tenten en vakantiehuisjes. Voor vakantie in Nederland is het Groene Hart een uitstekende keuze. Want jij viert vakantie met het hele gezin middenin de natuur, met leuke activiteiten en op korte afstand van de grote steden.

In de regio Bodegraven en Reeuwijk heb je volop mogelijkheden om jouw vakantie door te brengen. De omgeving Groene Hart is rustig en groen, met veel water en recreatie. Leuke activiteiten in en op het water zijn een publiekstrekker voor mensen die van kamperen houden, daardoor komen er veel toeristen naar Bodegraven-Reeuwijk.

Vakantie in de natuur

De Reeuwijkse Plassen is een prachtig natuurgebied om te recreëren, varen, surfen of zwemmen. Maar op deze recreatiewebsite van de regio Bodegraven-Reeuwijk geven we je nog meer tips. Wat denk je bijvoorbeeld van kamperen en overnachten in Reeuwijk, Bodegraven, Nieuwerbrug en De Meije? Zo kun je in de omgeving ontdekken waar lokale ondernemers eerlijke producten uit de streek verkopen en activiteiten organiseren. Daarmee krijgt elk dorp zijn eigen charme. Vakantiegangers die komen overnachten in het Groene Hart kunnen in de regio Bodegraven Reeuwijk kiezen uit allerlei verschillende restaurants en terrassen.

Recreatie voor jong en oud

Kamperen in het Groene Hart is genieten van prachtige natuurgebieden met veel water en vogels. De waterrijke omgeving van de Reeuwijkse Plassen geeft rust en ruimte om te genieten. Verschillende campings in Bodegraven en Reeuwijk bieden een leuke vakantielocatie voor gezinnen en groepen.

Ontdek hoe mooi Nederland is en ga eens op vakantie in eigen land. Kamperen in het Groene Hart heeft nog meer voordelen, want binnen een half uur rijden bereik je de Nederlandse kust. Ook zijn grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag dichtbij, waar je kunt shoppen, een bioscoopje pakt of een museum bezoekt. De website van de VVV vertelt je meer.

Kamperen in het Groene Hart

In Bodegraven en Reeuwijk vind je campings middenin de natuur, waar je echt een vakantiegevoel krijgt. Een vakantie op een camping in het Groene Hart is ideaal voor de zomervakantie, een groepsactiviteit of een weekendje weg.

Voor overnachten in het Groene Hart geven we je een overzicht van campings en andere overnachtingen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk