Wandelen in Bodegraven

Als je gaat wandelen in Bodegraven kun je kiezen uit heel veel mooie wandelroutes. Bodegraven ligt middenin het Groene Hart en heeft veel mooie natuurgebieden. Een wandeltocht langs de weilanden met koeien of uitzicht op het water, de wandelroutes in Bodegraven zijn buitengewoon mooi.

Wist je dat wandelen hartstikke goed voor je is? Je haalt niet alleen een frisse neus, maar je werkt ook aan je conditie. Van wandelen krijg je meer energie en kom je helemaal tot rust. In Bodegraven kun je heerlijk wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes in Bodegraven die je kunt volgen met een kaart of via GPS op je mobiele telefoon.

Wandelen in Bodegraven met overnachting

Recreatie in Bodegraven betekent wandelen, fietsen, varen en lekker uit eten gaan. Houd je van relaxen in het weekend of ga je op vakantie in eigen land? Als je aan de wandel gaat in Bodegraven kies dan ook voor een overnachting in een B&B of hotel. Tips voor een leuke B&B in Bodegraven geven we je op deze recreatie website. Je kunt ook een hotel boeken bij Gr8 hotel Bodegraven.

Wandelen is een leuke activiteit voor het hele gezin of met een groep vrienden. Je kunt verschillende wandeltochten vinden op deze website van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk. En zoek je een restaurant in Bodegraven tijdens of na afloop van je wandeltocht, dan vind je die in het gezellige dorpscentrum met leuke terrassen.

Leuke dingen doen

Begin jouw wandeltocht in Bodegraven met een route door De Meije of richting Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen. Deze dorpskernen behoren tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en staan bekend om hun oude ambachten en leuke bezienswaardigheden. Bezoek een kaasboerderij, krijg een rondleiding door een bierbrouwerij of loop de Limes route. Je kunt allemaal leuke dingen doen onderweg als je gaat wandelen in Bodegraven.

Bodegraven biedt niet alleen een mooie natuur, maar ook een gezellig uitgaanscentrum. Wil je een wandeltocht gaan maken in Bodegraven dan kun je ’s avonds genieten van lekker eten in een van de vele restaurants.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk