Vanwege de laatste coronamaatregelen in Nederland zijn locaties zoals horeca, musea en theater gesloten.
Lokale ondernemers bieden veel online aan en bezorgen en/of afhalen is mogelijk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je door naar de website en/of facebookpagina van de ondernemer.

Binnen onze gemeente zijn er diverse mogelijkheden voor een buitenactiviteit, zoals een wandeling.

Zorg goed voor elkaar en hou vol!


Je kunt in elk dorp je dagelijkse boodschappen doen. In het centrum van Bodegraven en Reeuwijk-Brug zijn diverse speciaalzaken. Streekproducten koop je op de markt of de boerderij.
Koop Lokaal , dat is waar wij in Bodegraven-Reeuwijk met elkaar ons best voor doen. Want ook al leven we in een rare tijd en moeten we uiterst voorzichtig zijn, met elkaar staan we sterker. Koop Lokaal in Bodegraven-Reeuwijk betekent dat u uw lokale ondernemers steunt. Lokaal is alles te vinden.

winkelen, markt en boerderij

vervoer

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk