Gids Monumenten in Bodegraven-Reeuwijk

In de prachtige gids “Monumenten in Bodegraven-Reeuwijk” staan een aantal van onze rijks- en gemeentelijke monumenten, cultuurhistorische waardevolle panden en beeldbepalende objecten die onze gemeente rijk is, uitgelicht. Met hun bijzondere verhalen en foto’s van toen en/of nu.

 

gids monumenten bodegraven-reeuwijk

Klik op de afbeelding om de gids digitaal te lezen.

Je kunt de gids bij de volgende locaties ophalen:

Plus Hoogendoorn Waarder
Klant Contact Centrum Bodegraven (Julianastraat)
Albert Heijn Bodegraven
Jumbo Raadhuisplein Bodegraven
Jumbo Vromade Bodegraven
Kaasmuseum Bodegraven *)
Streekmuseum Reeuwijk *)
COOP Supermarkt Reeuwijk
Vivant Drogisterij de Butterfly Reeuwijk *)
Reeuwijks Kaashuys Reeuwijk

*) vanwege de aangescherpte maatregelen is het niet mogelijk om op deze locatie de gids op te halen

 

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk