BAAS Bodegraven

BAAS Bodegraven is dé plek in hartje Bodegraven om samen met jouw vrienden te genieten van goede wijnen, frisse bieren en spannende cocktails. BAAS brengt je een ontspannen grandcafésfeer maar serveert je door het vaste podium altijd iets extra’s op gebied van entertainment. Ons livepodium is voorzien van de modernste technieken en biedt ruimte voor muzikanten, zangers/zangeressen, collectieven en bandjes. Uitstapjes naar bijvoorbeeld standup comedy gaan we niet uit de weg. Onze fingerfoodkaart is verrassend en zorgt dat de inwendige baas niets te kort komt. BAAS, laat je verbazen.

 

BAAS Bodegraven

Contactgegevens

BAAS Bodegraven
  • Van Tolstraat 2
  • 2411 BR Bodegraven
  • 0172 - 250456
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk