Boerderijautomaat B(r)oerenhoeve

In de boerderijautomaat verkopen zij de kaas van Zuivelfabriek De Graafstroom. In deze zuivelfabriek wordt de melk van hun koeien verwerkt. De eieren worden dagelijks vers gelegd door eigen scharrelkippen. Deze lopen zomerdag langs het fietspad aan de Baarsjeskade in Reeuwijk.

De automaat bevindt zich aan de Reewal 43 in Reeuwijk. Maar is lopend, te fiets en met de auto goed bereikbaar via de Baarsjeskade. Dagelijks geopend. Betaling is enkel contant mogelijk.

Boerderijautomaat B(r)oerenhoeve Reeuwijk

Contactgegevens

Boerderijautomaat B(r)oerenhoeve
  • Reewal 43
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk