Bootverhuur aan de Rijn

Wij verhuren de Schobbejak 1050, deze kruiser is geschikt voor 2 tot 4 personen. De boot ligt in Bodegraven, midden in het Groene Hart.

De boot is van alle gemakken voorzien, een wc, een uitgeruste keuken, 2 lossen bedden en een tafel om te bouwen tot een groot tweepersoonsbed. Uiteraard vaar je het liefst met prachtig mooi weer en wil je genieten op de 2 grote kussens op het achterdek en spring je graag via het zwemplateau het water in. Alleen wil het in Nederland nog weleens wisselvallig weer zijn, maar ook dan kan je volop genieten op de boot. De kap kan volledig dicht, waarbij je nog steeds goed zicht hebt met varen, maar er kunnen ook delen open, waardoor het nog lekker door kan tochten. Ook is de kap soms juist ideaal op een zonnige dag als zijnde biminitop.

Bij vertrek krijgen de gasten een korte introductie over de boot en hierna kan het avontuur beginnen. Met de app Waterkaarten plan je gemakkelijk je eigen vaarroute.

Bootverhuur aan de Rijn

Contactgegevens

Bootverhuur aan de Rijn
  • Dammekant 29
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk