Een OV-fiets huren

Op het station in Bodegraven staan OV-fietsen die je kunt huren. Ideaal om er eens op uit te gaan en de omgeving te verkennen of handig om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Het is zo geregeld, echter je hebt wel een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Op je persoonlijke OV-chipkaart kun je eenvoudig en gratis een OV-fiets abonnement zetten. Dat regel je online.

De kosten voor het gebruik van de OV-fiets bedragen € 3,85 per 24 uur. Wil je de fiets langer houden, dan betaal je een extra huurperiode (dit kan tot maximaal 72 uur).

Weten of er een OV-fiets beschikbaar is, kan via het overzicht op de site van de NS. Zie ook de uitleg voor het huren van een OV-fiets op station Bodegraven.

Op de algemene pagina OV-fiets vind je alle informatie over het huren van een OV-fiets.

 

 

Huur een OV-fiets

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk