Eropuit tips – plattegrond

In Bodegraven-Reeuwijk is zoveel te zien en te beleven! Op de plattegrond zie je wat waar te doen is. Heerlijk eropuit, naar buiten, genieten van de omgeving, van de prachtige natuur. Recreatie is er in allerlei vormen. Wandelen, fietsen, varen, op pad met de loopfiets of e-chopper, het kan allemaal. Onderweg genieten van de heerlijkste gerechten bij een van de vele horecagelegenheden. Op de terugweg boodschappen doen? Het staat allemaal op de plattegrond: Plattegrond eropuit tips 2021.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk