Fietsen in de Regio: Hollandse IJssel, altijd anders

Op de pedalen

Fietsers kunnen hun hart ophalen in het gebied rond de Hollandsche IJssel. Met op de fietskaart maar liefst 300 kilometer aan afwisselende fietsroutes kunnen zij aardig wat rondjes trappen. Voor wie dat leuk vindt, is het mogelijk de hele Hollandsche IJssel in één dag af te fietsen.
Je rijdt afwisselend aan beide zijdes langs de rivier naar Krimpen aan den IJssel en keert weer terug naar het beginpunt in IJsselstein. Totale lengte van deze tocht is 103 km.
Verder staan er 12 kortere fietsrondjes op de kaart, met een lengte variërend tussen de 18 en 35 km. De routes worden aangeduid met behulp van knooppunten van het fietsroutenetwerk, waardoor je moeiteloos je weg vindt.

Zie voor meer informatie: Hollandsche IJssel Altijd Anders | Fietsen / Recreatie | Hollandsche IJssel Altijd Anders

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk