Fun Verhuur Reeuwijk

Fun Verhuur Reeuwijk is de verhuur specialist uit het Groene Hart. Boek eenvoudig online je verhuur afspraak. Het assortiment bestaat uit E-Bikes, Scooters, Boten en Kano’s. Ook verzorgen zij arrangementen en bedrijfsuitjes. Ontspan op het strandje aan de Reeuwijkse Plassen, ontdek de natuur polders en geniet van de mooiste vaar- scooter-kano en fietsroutes. Je bent welkom!

Heb je vragen over de verhuur, arrangementen, bedrijfsuitjes of een andere vraag? Neem dan gerust contact  op. Bekijk de openingstijden op de website.

Huren voor een halve dag, hele dag of zelfs meerdere dagen?
Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via het online reserveringssysteem kan je zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken.

Het assortiment bestaat uit fietsen met een ‘dames’ instap. Waar heren uiteraard ook mee kunnen fietsen. Alle frame maten zijn gelijk, namelijk 55 cm. De minimale lengte van de bestuurder moet 1 meter 60 zijn. Het voordeel is dat het zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar is waardoor je t/m 1 meter 99 comfortabel op de elektrische fiets kunt rijden.

Altijd leuk om te weten. Welke scooter kan ik huren? Het is niet mogelijk om vooraf een keuze te maken, dus het blijft altijd een verrassing. Echter hebben zij wel een absolute top samengesteld. Dit is de Sym Orbit 2 en de Peugeot Kisbee. Deze scooters zijn geschikt voor 2 personen.

Momenteel zijn er meerdere elektrische boten voor 6 personen in de verhuur. De boten liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Met deze elektrische fluisterstille boot kan je 4 of 8 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen. Verblijf je op het vakantiepark Landal de Reeuwijkse Plassen? Dan kan je er ook voor kiezen om voor 3 of 7 dagen een boot te huren.

Momenteel zijn er meerdere kano’s in de verhuur, elke geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen van 6 tot 12 jaar. De kano’s liggen al klaar in het water, met een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Met deze gestroomlijnde kano kan je 4 of 8 uur varen en elke uithoek van de Reeuwijkse Plassen bewonderen.

Boot Verhuur: https://funverhuur.nl/boot-verhuur/
Scooter Verhuur: https://funverhuur.nl/scooter-verhuur/
E-Bike Verhuur: https://funverhuur.nl/e-bike-verhuur/
Kano Verhuur: https://funverhuur.nl/kano-verhuur/

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Fun Verhuur Reeuwijk
  • Van Leeuwenhoekstraat 8a
  • 2811 DW Reeuwijk
  • 0182 - 239533
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk