Het Groene HartHuys

Het Groene HartHuys is ontstaan uit het Inwonersinitiatief ‘Hart in Bodegraven’ en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk; het idee was opgevat -in het kader van het grotere plan om het centrum van Bodegraven op te knappen- om één plek te creëren, waar de activiteiten van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk, de Historische Kring Bodegraven en de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk samen kunnen komen.
Het Groene HartHuys is in korte tijd met steun van vrijwilligers, sponsorende bedrijven en ondersteuning door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gegroeid tot een prachtig centrum voor cultuur, historie en kunst.

Het Groene HartHuys verbindt alle kernen van de gemeente en de regio op het gebied van kunst, cultuur en historie. In de toekomst biedt het een onderkomen aan allerlei activiteiten op het gebied van historische lezingen, exposities van lokale en regionale kunstenaars, artpubs, creatieve workshops, fotografie, muziek en poëzie. Ook gaat het Groene HartHuys als vertrekpunt dienen van kunst- en historische wandel- en fietsroutes.

Kijk voor meer informatie en activiteiten op hun website.

Het Groene HartHuys

Contactgegevens

Het Groene HartHuys
  • Bouwsteeg 6
  • 2411 AB Bodegraven
  • 0172 - 611451
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk