Historische Audiotour

Southwick House “Levende Geschiedenis” biedt je een indrukwekkende audiotour waarin de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog van Bodegraven en omgeving tot leven komt.
Tijdens de rit in een historisch militair voertuig, de Willys Jeep uit 1942 of de Dodge WC52 uit 1943, word je langs diverse “herkenningspunten” gereden die een belangrijk verhaal vertellen over deze omgeving ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en Bevrijding.

Persoonlijke aandacht in de vorm van een unieke audiopresentatie waarbij je per deelnemer een koptelefoon ter beschikking krijgt zodat je niets hoeft te missen van de bijzondere verhalen.

TIJDEN
De tour duurt ongeveer 1 dagdeel (ochtend 10:00 – 12:30 uur / middag 13:30 – 16:00 uur).
Het tourseizoen 2021 omvat de maanden juni t/m oktober 2021, de vrijdagen en zaterdagen, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Er wordt uitsluitend op afspraak gereden.

AFSPRAAK MAKEN / BOEKEN
Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of stuur een mailtje.  Bellen kan natuurlijk ook.

Kijk voor mee informatie op de website van Southwick House ‘Levende Geschiedenis’.

Southwick House 'Levende Geschiedenis'

Contactgegevens

Historische Audiotour
  • 0653434422
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk