Restaurant ’t Vaantje *

Of je nu langskomt voor een kopje koffie met overheerlijk gebak, een snelle of uitgebreide lunch of een heerlijk diner? Restaurant ’t Vaantje zorgt voor een ongedwongen sfeer en plezierige, warme omgeving. Gedurende de zomermaanden serveren zij bij mooi weer de lunch en het diner op het heerlijk beschut liggende terras. Hier kun je lekker op het gazon tot laat in de avond in de zon genieten van een kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Naar wens vergezeld van een gerecht van hun terraskaart of een bittergarnituur. Verder verhuurt ’t Vaantje fluisterboten (geschikt voor 7 à 8 personen) waarmee je de Reeuwijkse Plassen kunt verkennen. De boten zijn eenvoudig te bedienen, geruisloos en zeer stabiel.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant ’t Vaantje *
  • Korssendijk 32
  • 2811 HK Reeuwijk
  • 0182 - 51 38 11
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk