Restaurant ’t Vaantje

Welkom bij ‘t Vaantje in Reeuwijk.

Midden in het Groene Hart, in het schitterende plassengebied van het dorpje Reeuwijk, is ’t Vaantje gevestigd. Van oudsher een plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis voelt.

‘t Vaantje is een ideale plek om af te spreken voor een kop koffie of een (zakelijke) lunch. Ook voor een borrel met vrienden of een diner met het gezin na een dag op de plas, is het bij ‘t Vaantje echt genieten.

Wist je dat ’t Vaantje ook aan verhuur van boten en E-choppers doet?

Bootverhuur
De Reeuwijkse plassen ontdek je pas echt vanaf het water. Wij verhuren zes fluisterboten, waarmee je zelf op de plas kunt varen. De boten zijn eenvoudig te bedienen, geruisloos en zeer stabiel: in deze milieuvriendelijke boten – die geschikt zijn voor ca. 8 a 10 personen – kun je genieten van de schitterende Reeuwijkse Plassen.

E-choppers
Stap op een E-Chopper en beleef het Groene Hart op een unieke manier! Duurzaam en fun. In samenwerking met E-Chopper Gouda bieden wij unieke arrangementen aan. Huur direct bij ons een E-Chopper en laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen en geniet van het moois dat je onderweg tegenkomt

Beide zijn gemakkelijk te boeken op de website. Om teleurstelling te voorkomen wordt altijd geadviseerd om van tevoren een tafel te reserveren. Reserveer direct online je tafel of neem telefonisch contact op met 0182 – 513811. Blijf de website en social media kanalen van ’t Vaantje in de gaten houden voor alle nieuwtjes en events.

Ze hebben ontzettend veel zin om iedereen te verwelkomen.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant ’t Vaantje
  • Korssendijk 32
  • 2811 HK Reeuwijk
  • 0182 - 513811
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk