Restaurant ’t Vaantje

Of je nu langskomt voor een kopje koffie met overheerlijk gebak, een snelle of uitgebreide lunch of een heerlijk diner? Restaurant ’t Vaantje zorgt voor een ongedwongen sfeer en plezierige, warme omgeving. Gedurende de zomermaanden serveren zij bij mooi weer de lunch en het diner op het heerlijk beschut liggende terras. Hier kun je lekker op het gazon tot laat in de avond in de zon genieten van een kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Naar wens vergezeld van een gerecht van hun terraskaart of een bittergarnituur. Verder verhuurt ’t Vaantje fluisterboten (geschikt voor 7 à 8 personen) waarmee je de Reeuwijkse Plassen kunt verkennen. De boten zijn eenvoudig te bedienen, geruisloos en zeer stabiel.

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant ’t Vaantje
  • Korssendijk 32
  • 2811 HK Reeuwijk
  • 0182 - 51 38 11
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk