Roos eten & drinken

Gelegen aan de Marktstraat van Bodegraven vind je grand café Roos eten & drinken. Zij verwelkomen jullie graag zes dagen per week vanaf 10.00 uur in een sfeervolle, en ongedwongen setting.

Of je nu zin hebt in een verse kop koffie, een smakelijke lunch, een uitgebreid diner, of wilt genieten van een high tea, high wine, high beer – bij Roos vind je het allemaal.

Met het uitgebreide assortiment aan speciaalbieren en cocktails is het ook de perfecte plek voor een uitgebreide borrel.

Genieten betekent hier: heerlijk eten met zorgvuldig uitgekozen wijnen. Zij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen bij Roos. Lunchen en blijven hangen tot ver voorbij de borrel, bij Roos kan dit.

Zes dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Op maandag zijn wij gesloten. Openingstijden keuken van 11.30 – 21.00 uur.

Roos eten & drinken

Contactgegevens

Roos eten & drinken
  • Marktstraat 3
  • 2411BE Bodegraven
  • 085 0870706
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk