Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die ze beschermen, die je kunt beleven en die ze samen met en voor anderen duurzaam benutten.
Ze organiseren veel activiteiten en op hun website staat veel informatie over de gebieden, de activiteiten en andere handige informatie. Geregeld worden er ook activiteiten in onze gemeente georganiseerd.

Startpunten van de activiteiten zijn meestal Hoeve Stein – Polder Oukoop en Paviljoen het Reeuwijkse Hout.

Staatbosbeheer

Contactgegevens

Staatsbosbeheer
  • 030 - 69 26 111
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk