Stichting Groene Hart Verbinders komt met nieuwe campagne

Ons Groene Hart moet goed op de kaart gezet worden, daar profiteert de hele regio van. De Stichting Groene Hart Verbinders zet zich, bottom-up en in samenwerking met gemeenten, provincie, organisaties en ondernemers in voor bekendheid van het Groene Hart van Holland als aantrekkelijke recreatieregio. Dit jaar zet de stichting een campagne in om dit te bewerkstelligen. Een campagne waarbij ondernemers en organisaties kunnen aanhaken.

Op dit moment kunnen we weer een beetje vrijer bewegen en genieten op een terrasje. Dit is een goed moment om de campagne Op Pad in het Groene Hart te starten die tot eind september zal worden ingezet. Via 23 nieuwe toproutes wordt de regio op diverse manieren onder de aandacht gebracht bij inwoners, en straks ook weer bezoekers, van het Groene Hart. We inspireren hen op pad te gaan door te vertellen en te laten zien wat er langs de routes te doen en te zien is. Naast deze routes staan er op de website nog 200 inspirerende routes!

Hoe kun je meedoen en mee profiteren?

Zorg dat je zichtbaar bent op de goedbezochte recreatieve informatie website GroeneHart.nl. Daar kunnen ondernemers hun eigen profielpagina maken en activiteiten plaatsen. Daarnaast kun je meedoen door het Groene Hart zelf actief uit te dragen, ambassadeur te zijn, materialen te verspreiden en op sociale media @groenehart en #oppadinhetgroenehart te gebruiken. Op je eigen website kunnen banners geplaatst worden naar routes, activiteiten of algemeen. Tot slot kun je een leuke Groene Hart activiteit bedenken in het kader van Op Pad in het Groene Hart. Deze kan dan mee in de promotionele activiteiten. Een Groene Hart speurtocht, puzzeltocht of skeelerroute bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een Groene Hart streekproductenroute of boerderijenroute? Een wandelroute met quiz? Er is genoeg te bedenken, ook nu.

In de toolkit op groenehart.nl vind je meer informatie en materialen. Wil je aanhaken, zijn er vragen of heb je een idee? Stuur dan een mailtje aan [email protected]

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk