Stichting Historische Kring Bodegraven

De Stichting Historische Kring Bodegraven heeft ten doel het onderzoeken, uitdragen en behouden van de historie van de dorpen Bodegraven, Nieuwerbrug en De Meije. De Historische Kring initieert en subsidieert onderzoek, bevordert het bewaren en archiveren van geschriften en andere media, organiseert bijeenkomsten, treedt op naar overheden, instellingen en bedrijven, daar waar nodig om teniet gaan te voorkomen van voorwerpen en media betreffende de historie van de dorpen Bodegraven, Nieuwerbrug en De Meije.

Bekijk hier het programma van t/m maart 2023.

Contactgegevens

Stichting Historische Kring Bodegraven
  • Koninginneweg 197 A2 (secretariaat A.C. de Groot)
  • 2411 XP Bodegraven
  • 06 - 16476897
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk