Uitgebracht door st. Groene Hart Verbinders

Op pad in het Groene Hart
Samen bereiden we ons voor op het moment dat er recreatief weer meer mogelijk is in het Groene Hart. Er zijn diverse materialen ontwikkeld onder de noemer ‘Op pad in het Groene Hart’ om aanbod te bundelen en bezoekers te spreiden over de regio. Zo vertellen we gezamenlijk het verhaal van Het Groene Hart van Holland.

Magazine
Afgelopen periode is in samenwerking met organisaties en ondernemers in het Groene Hart een ludiek magazine ‘Op pad in het Groene Hart’ ontwikkeld’, waar het verhaal van het Groene Hart wordt verteld. Dit magazine wordt in april verspreid bij de VVV’s/TIP’s en iconen in het Groene Hart en op diverse locaties.

Bekijk hier het magazine.

Z-cards
In aansluiting bij ‘Op pad in het Groene Hart’ zijn twee z-cards ontwikkeld: een z-card met fietsroutes en een z-card met wandelroutes. Deze routes sluiten aan op de verhaallijnen en iconen van het Groene Hart en worden zowel online als met de z-cards offline onder de aandacht gebracht bij de bezoekers. Deze worden mede met het magazine en de iconenflyer gedistribueerd in het gebied.

Bekijk hier de z-card fietsen | Bekijk hier de z-card wandelen | Bekijk hier de toproutes.

Iconenflyer
Samen met 11 iconen in het Groene Hart is er weer een nieuwe versie ontwikkeld van de iconenflyer, waarmee bezoekers op pad worden gestuurd door het hele gebied.

Bekijk hier de iconenflyer.

 

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk