Van Boon tot Bakkie

Koffiebranderij van Boon tot Bakkie verkoopt gecertificeerde koffie, biologische thee en eerlijke chocola. De koffie wordt ter plaatse gebrand, via de social media (facebook en instagram) wordt dit aangekondigd. Daarnaast biedt de branderij verschillende producten aan om bijvoorbeeld een mooi cadeau samen te stellen. Verpakkingsvrij winkelen is een optie en u ontvangt korting  als u de eigen verpakking meeneemt.

 

Van Boon tot Bakkie

Contactgegevens

Van Boon tot Bakkie
  • Kerkstraat 34
  • 2411 AE Bodegraven
  • 06 - 8242 9857
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk