Winkelcentrum Westplein

Aan de andere kant van de Koebrug vind je winkelcentrum Westplein (Van Staverenstraat – Van Heuven Goedhartstraat). Hier vind je een supermarkt, twee kappers, een electronicazaak, een juwelier, een bloemist, een postzegelhandel, een massagesalon, een nagestyliste en diverse horeca. Ook de bibliotheek en het Huis van Alles is hier gesitueerd. Op donderdag staat er op het plein een kaaswagen en op vrijdag een viskraam.

Op de kaart

Contactgegevens

Winkelcentrum Westplein
  • Van Staverenstraat 39
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk