Film en wandeling door Romeins Bodegraven

Zaterdag 17 december 2022 verzorgt de Stichting Historische Kring Bodegraven opnieuw een Romeinse wandeling door het centrum van Bodegraven.

Om 10.15 uur is de start bij Groene HartHuys Bouwsteeg 6 Bodegraven, dit onder het genot van een kopje koffie en een interessante korte film. Na deze film nemen de gidsen van Stichting Historische Kring Bodegraven je mee langs de route en vertellen over de bijzondere “Romeinse plekken” in het centrum van Bodegraven. Wat zit en zat er allemaal onder de grond sinds het begin van onze jaartelling! Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt en aanmelden is niet nodig.

 

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Stichting Historische Kring Bodegraven

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk