Opening Expositie GroeneHartHuys

In de komende expositie in het Groene Harthuys kun je het wek bewonderen van: Houtdraaier Pierre Wahlen. Het kenmerkende bij zijn werk is de eenvoud. Het draait om vorm en hout.

Ilona Koot heeft een grote liefde voor planten en bloemen, maar ook voor schilderen. Bij Ilona staan fleurige bloemen en planten centraal.

Satindra Kalpoe is naast zijn werk als beroepsmuzikant een begenadigd portretschilder. Ingehouden en fotografische meesterwerken.

De keramist Bas Domburg toont een aantal van zijn recente werken. Schalen,vazen, maar ook zijn vakkundig opeengepakte huisjes in Italiaanse stijl kunt u bewonderen.

Expostie opening: zondag 23 juni 16.30 uur.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Impressie

Satindra Kalpoe, Ilona Koot en Pierre Waelen

Groene Hart Huys

Contactgegevens

  • Bouwsteeg 6
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk