Vakantiespelen Bodegraven

De Vakantiespelen is het leukste kinderfeest van Bodegraven-Reeuwijk, gericht op basisschool kinderen. De activiteiten worden traditioneel verdeeld over de “Tent”, “Huttenbouw” en de “Crew”. Het feest wordt jaarlijks afgesloten met een optocht en een groot vuur als alle hutten worden verbrand.

Tijdens deze week worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Voor de basisschoolkinderen vanaf 4 jaar staat er een grote tent, waar we dansen, spelen, knutselen en meedoen aan theater. Het tentprogramma bestaat verder onder andere uit een bezoek aan het zwembad, verven en de afsluitende optocht.

De kinderen vanaf 8 jaar zijn tijdens de week uiteraard bezig met het bouwen van hutten, waar ook nog eens in geslapen wordt aan het eind van de week. De rest van het programma voor de huttenbouw bestaat uit onder meer uit een dropping.

Kinderen van 12, 13 en 14 jaar kunnen deelnemen aan het toffe programma van de Crew.

Van 15 t/m 19 augustus, op het evenemententerrein aan de Burgermeester Kremerweg. Voor aanvullende informatie en aanmelden, ga naar de site.

Informatie

Datum16/08/2022 17/08/2022 18/08/2022 19/08/2022

Locatie: Bodegraven

Impressie

Contact

Contactgegevens

  • Burgermeester Kremerweg
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk