Vakantiespelen

De Vakantiespelen is het leukste kinderfeest van Bodegraven-Reeuwijk, gericht op basisschool kinderen. Sinds 1967 wordt dit evenement georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie. De activiteiten worden traditioneel verdeeld over de “Tent”, “Huttenbouw” en de “Crew”. Het feest wordt jaarlijks afgesloten met een optocht en een groot vuur als alle hutten worden verbrand.

Tijdens deze week worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Voor de basisschoolkinderen vanaf 4 jaar staat er een grote tent, waar we dansen, spelen, knutselen en meedoen aan theater. Het tentprogramma bestaat verder onder andere uit een bezoek aan het zwembad, verven en de afsluitende optocht.

De kinderen vanaf 8 jaar zijn tijdens de week uiteraard bezig met het bouwen van hutten, waar ook nog eens in geslapen wordt aan het eind van de week. De rest van het programma voor de huttenbouw bestaat uit onder meer uit een dropping.

Kinderen van 12, 13 en 14 jaar kunnen deelnemen aan het toffe programma van de Crew.

Van 26 t/m 30 augustus, op het evenemententerrein aan de Burgermeester Kremerweg. Voor aanvullende informatie en aanmelden, ga naar de site.

Informatie

Datum27/08/2019 28/08/2019 29/08/2019 30/08/2019

Locatie: Bodegraven

Contact

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk