XMas Horeca Afterparty!

Op 2e Kerstdag is er een XMas Horeca Afterparty bij Vrienden van de Hoeck. Voor alle hardwerkende horeca- toppers en iedereen die zin heeft in een feestje is deze avond bedoeld; jullie bepalen de avond! En omdat jullie geen tijd hadden om te eten, worden jullie blij gemaakt met snacks! Nummertjes aanvragen of zelf zingen, alles mag en kan!

Tot op de XMAS horeca afterparty!

Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie

Datum

Locatie:

Programma

21:30 uur

XMas Horeca Afterparty!

Contactgegevens

  • Van Tolstraat 2
  • 2411 BR Bodegraven
  • 06 - 42253222
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk