Kijk hier voor het activiteitenoverzicht van onze Huizen van Alles.

In ieder dorp binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is er een locatie waar jong en oud diverse activiteiten ondernemen en samenkomen. Maar waar je ook terecht kunt als je advies en/of ondersteuning van een professional nodig hebt.

Waar je de kans krijgt om vrijwilligerswerk te doen voor jouw eigen dorpsgemeenschap. Waar je informatie vindt over allerhande onderwerpen en waar je jouw vragen kunt neerleggen tijdens Pak een Stoel. Waar je zomaar langsgaat voor een lekker kopje koffie, een spelletje, of misschien wel voor die cursus die je nog wilt volgen, of voor het Tablet Café.

In het Huis van Alles gebeurt het allemaal en ontmoet je jouw dorpsgenoten. Ben je benieuwd wat er wordt georganiseerd bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de pagina van het Huis van Alles in jouw dorp!

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk