Op pad met een goedgevulde mand

SONY DSC

Wilt u eens heerlijk genieten van alles wat het Groene Hart te bieden heeft? Op de fiets ons prachtige land ontdekken en onderweg culinair verwend worden? Boek dan nu het arrangement ‘Op pad met een goed gevulde mand’. Wij zorgen voor de fietsen, de fietsroute door Nationaal Landschap het Groene Hart èn een picknickmand vol met de lekkerste streekproducten. Zo kunt u dubbel genieten van het moois en lekkers dat in het Groene Hart van Holland volop te vinden is. Fietsspecialist Janwillem Bodegraven werkt voor dit arrangement samen met Brouwcafé De Molen uit Bodegraven en Catering Delicious uit Reeuwijk. U kunt dan ook kiezen uit twee verschillende picknicks, die allebei speciaal zijn samengesteld om u de omgeving echt te laten proeven.

Voor de echte levensgenieter hebben we Picknickmand “Delicious”.
‘Bourgondisch’ is het woord dat opkomt bij het zien van deze goed gevulde picknickmand. We laten u genieten van mooie, biologische streekproducten uit het Groene Hart, die op ambachtelijke wijze zijn bereid. De inhoud van de picknickmand is bij ons altijd een verrassing, want we werken uitsluitend met dagverse producten van het seizoen.

Speciaal voor de (bier-)liefhebbers is er Picknickpakket “De Molen”.
Brouwcafé De Molen biedt naast fantastische bieren uit hun wereldberoemde brouwerij en craft-bieren van over de hele wereld, ook goed eten van eerlijke producten voor lunch, borrel of diner. In onze picknickmand vindt u een bijzonder smakelijke lunch waarin u ook bier als ingrediënt aantreft (denk bijvoorbeeld aan onze huisgemaakte biermosterd). Uiteraard stoppen we er ook wat van het prijswinnende bier bij, dus dat wordt genieten!

Omdat onze partners uitsluitend met versproducten werken, dient u het arrangement minimaal 24 uur van tevoren te boeken. Boeken en betalen kan via de website www.datisfietsen.nl onder het kopje VerhuurDe fietstocht begint in het centrum van Bodegraven. 

Het arrangement is er vanaf € 24,95 p.p., voor e-bikes geldt een toeslag.
Voor meer informatie en boeken: JanWillem Fietsen: www.datisfietsen.nl 


 

Vertel anderen over deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page