Op pad met een goedgevulde mand

Op de fiets ons prachtige land ontdekken en onderweg culinair verwend worden? Boek dan nu het arrangement ‘Op pad met een goed gevulde mand’. Voor de fietsen, de fietsroute door het Groene Hart èn een picknickmand vol met de lekkerste streekproducten wordt gezorgd. Zo kun je dubbel genieten van het moois en lekkers dat in het Groene Hart van Holland volop te vinden is. Fietsspecialist Janwillem Bodegraven werkt voor dit arrangement samen met Brouwcafé De Molen uit Bodegraven en Catering Delicious uit Reeuwijk. Je kunt dan ook kiezen uit 2 verschillende picknicks, die allebei speciaal zijn samengesteld om de omgeving echt te laten proeven. Omdat de partners uitsluitend met versproducten werken, dien je het arrangement minimaal 24 uur van tevoren te boeken. De fietstocht begint in het centrum van Bodegraven.

Picknickmand “Delicious”: voor de echte levensgenieter!

‘Bourgondisch’ is het woord dat opkomt bij het zien van deze goed gevulde picknickmand. Je geniet van mooie, biologische streekproducten uit het Groene Hart, die op ambachtelijke wijze zijn bereid. De inhoud van de picknickmand is altijd een verrassing, want er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten van het seizoen.

Picknickpakket “De Molen”: voor de (bier-)liefhebbers!

Brouwcafé De Molen biedt naast fantastische bieren uit hun wereldberoemde brouwerij en craft-bieren van over de hele wereld, ook goed eten van eerlijke producten voor lunch, borrel of diner. In de picknickmand vind je een bijzonder smakelijke lunch waarin je ook bier als ingrediënt aantreft (zoals huisgemaakte biermosterd). Uiteraard zit er ook wat van het prijswinnende bier bij, dus dat wordt genieten!

 

Op de kaart

Contactgegevens

Op pad met een goedgevulde mand
  • Kerkstraat 53
  • 2411 AA Bodegraven
  • 0172 - 61 24 05
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk