Op pad met een goedgevulde mand

Op de fiets ons prachtige land ontdekken en onderweg culinair verwend worden? Boek dan nu het arrangement ‘Op pad met een goed gevulde mand’. Voor de fietsen, de fietsroute door het Groene Hart èn een picknickmand vol met de lekkerste streekproducten wordt gezorgd. Zo kun je dubbel genieten van het moois en lekkers dat in het Groene Hart van Holland volop te vinden is. Fietsspecialist Janwillem Bodegraven werkt voor dit arrangement samen met Brouwcafé De Molen uit Bodegraven en Catering Delicious uit Reeuwijk.  Je kunt dan ook kiezen uit 2 verschillende picknicks, die allebei speciaal zijn samengesteld om de omgeving echt te laten proeven. Omdat de partners uitsluitend met versproducten werken, dien je het arrangement minimaal 24 uur van tevoren te boeken. De fietstocht begint in het centrum van Bodegraven. Uiteraard kan je ook een fiets huren bij Fietsspecialist Janwillem Bodegraven.

Picknickmand “Delicious”: voor de echte levensgenieter!

‘Bourgondisch’ is het woord dat opkomt bij het zien van deze goed gevulde picknickmand. Je geniet van mooie, biologische streekproducten uit het Groene Hart, die op ambachtelijke wijze zijn bereid. De inhoud van de picknickmand is altijd een verrassing, want er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten van het seizoen.

Picknickpakket “De Molen”: voor de (bier-)liefhebbers!

Brouwcafé De Molen biedt naast fantastische bieren uit hun wereldberoemde brouwerij en craft-bieren van over de hele wereld, ook goed eten van eerlijke producten voor lunch, borrel of diner. In de picknickmand vind je een bijzonder smakelijke lunch waarin je ook bier als ingrediënt aantreft (zoals huisgemaakte biermosterd). Uiteraard zit er ook wat van het prijswinnende bier bij, dus dat wordt genieten!

 

Op de kaart

Contactgegevens

Op pad met een goedgevulde mand
  • Kerkstraat 53
  • 2411 AA Bodegraven
  • 0172 - 61 24 05
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk