Accommodatie De Rokende Turf

De Rokende Turf  is een groepsaccommodatie voor een groep tot 44 personen. De accommodatie ligt in de kleine dorpskern Sluipwijk, aan het water van de Reeuwijkse Plassen. De omgeving leent zich bij uitstek voor een mooie wandeling of fietstocht. Diverse groepsactiviteiten zijn mogelijk vanaf de steiger van de accommodatie zoals een vaartocht of zeilen met grundels.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Accommodatie De Rokende Turf
  • 's-Gravenbroekseweg 154
  • 2811 GK Reeuwijk
  • 0182 - 39 54 60
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk