Baggerlaarzen-pad wandelroute (10,3 km)

Struinen over kades en dijken, lekker banjeren door het boerenland. Onderweg kom je langs de Bezoekerij, waar je alles te weten komt over de moderne veehouderij. Bij de Proeftuin van Holland kun je met Arie op Safari of de Natuur Proeven.

  • Startpunt: Top Boskoop, Proeftuin van Holland
  • Lengte: 10,3 km
  • Duur: 3 uur
  • Onverhard: 13 %
  • Route: klik hier

Koe-Doe-Routes

Deze route is onderdeel van de Koe-Doe-Routes. Struinen en Vorsen heeft een speciaal Koe-Doe-Boekje gemaakt. Hierin vind je de leukste tips en ontdek je het hele poldergebied in de buurt van Bodegraven-Reeuwijk!

Download het boekje hier.

Op de kaart

Contactgegevens

Baggerlaarzen-pad wandelroute (10,3 km)
  • Startpunt: Top Boskoop, Proeftuin van Holland (Rijneveld 153)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk