B&B Buitenplaats De Blauwe Meije

De Bed & Breakfast bevindt zich op een ruime etage van Buitenplaats De Blauwe Meije ligt aan het riviertje De Meije. Je hebt een prachtig uitzicht over het natuur- en plassengebied van de Nieuwkoopse Plassen. Je hebt een eigen opgang. De Bed & Breakfast etage is een compleet appartement voor je zelf. Deze is ook als vakantie woning te huur.


Ook kan je verblijven in de Bed & Breakfast accommodatie de Hooimijt.

Kijk voor meer informatie op hun website.

Buitenplaats De Blauwe Meije heeft ook fluisterboten en kano’s te huurGasten krijgen bij een overnachting een halve dag een Kano, om zo van De Meije en de Nieuwkoopse Plassen te kunnen genieten. 

 

 

B&B Buitenplaats de Blauwe Meije

Contactgegevens

B&B Buitenplaats De Blauwe Meije
  • Meije 300
  • 3474 MD Zegveld
  • 0172 – 685438 of 06-10624080
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk