Bed & Wine Nonsolovino

Een Restaurant, Pizzeria, Bed & Wine en een webshop voor alle liefhebbers van Italië gelegen in Reeuwijk-Dorp. Dit kleine dorpje is omringd door groen, water en bomen en gelegen in het Groene Hart. Op de weg hierheen heb je vast de smalle weggetjes, waarbij je in één van de inhammen wacht tot de tegenligger voorbij is gezien. Reeuwijk-Dorp geeft je het gevoel buiten te wonen door de rust en ruimte. Op een steenworp afstand van steden waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Zo ook de wereld van Nonsolovino.

Bed & Wine Nonsolovino is in Italiaanse stijl. Je wordt gastvrij verwelkomt, proef de echte Italiaanse keuken en drink de lekkerste wijn.
Charlotte en Marco doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij aankomst in Bed & Wine Nonsolovino wordt je verwelkomt met een Aperitivo en een Antipasti ‘’Tagliere”. ’s Ochtends verzorgen Charlotte en Marco een uitgebreid ontbijt op de kamer of in de gemeenschappelijk ruimte. De rest van de dag zijn jullie van harte welkom op het terras of in het restaurant.

Op de kaart

Contactgegevens

Bed & Wine Nonsolovino
  • Dorpsweg 3
  • 2811 KE Reeuwijk
  • 0182 - 785736
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk