Beweegroute Dronenwijk-park in Bodegraven (2 km)

Vrijdag 29 oktober 2021 is de Beweegroute Dronenwijk/-park in Bodegraven geopend. Aan de hand van het lokale sportakkoord is deze laagdrempelige route ontwikkelt. Het is een gratis route van 2 kilometer door het park en in de wijk. Tijdens die oefeningen zijn er verschillende spier verstevigende oefeningen te doen. De oefeningen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus aan de hand van pepers. Door de QR code te scannen, zijn er ook foto’s en filmpjes te vinden voor meer uitleg. Dat maakt de oefeningen geschikt voor jong en oud! De route is te volgen via voetstappen, pijlen en beweegbordjes. Is de gehele route te lang? Dan kunnen natuurlijk ook alleen in het park of bij de school oefeningen uitvoeren. Wil je juist meer uitdaging? Doe dan alle bonusoefeningen bij de speeltuin vlakbij de Verhoeff Rollmanschool.

Kijk hier voor meer informatie over de Beweegroute Dronenwijk/-park in Bodegraven.

Op de kaart

Contactgegevens

Beweegroute Dronenwijk-park in Bodegraven (2 km)
  • Startpunt: Dronenweg
  • Bodegraven
  • 0172 - 727880
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk