Bijeenkomst ondernemers

Op 30 maart jl. vond de bijeenkomst voor ondernemers georganiseerd door st. Promotie Bodegraven-Reeuwijk plaats. Uiteraard online, want elkaar fysiek ontmoeten, is helaas met zo’n grote opkomst niet mogelijk. De volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen:

PROMOTIE BODEGRAVEN-REEUWIJK: Terugblik op 2020 en plannen 2021
OPBR: Hoe overleven de ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk de corona-crisis?
CHEESE VALLEY: Wat is er gerealiseerd in 2020 en wat zijn de plannen voor 2021
ONTWIKKELPLAN WATERRECREATIE GEMEENTE: Toelichting op het plan en eerste stappen
GROENE HART VERBINDERS: Marketingstrategie en campagnes 2021
PUBLIEKSCAMPAGNE “BUITENGEWOON SCHOON”: Toelichting op de publiekscampagne “Buitengewoon schoon”

Wil je de presentaties ontvangen? Stuur een mail naar Saskia , zij zal je de presentaties via wetransfer toesturen.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk