Bodegraven

Ook wel ‘Borft’ genoemd, is het grootste en meest gezellige kaasdorp van Nederland! In Bodegraven vind je het hele jaar door genoeg unieke (dorps)evenementen die leuk zijn voor jong en oud. Een gezellige traditie is de Najaarsmarkt. Sinds 1952 kent Bodegraven deze traditie en ieder jaar wordt er naast dat er een gezellige braderie en een goed feestje wordt gehouden een Kaaskoningin verkozen. Verder kun je in Bodegraven uniek shoppen in de leuke winkels die er te vinden zijn. Naast het centrum zijn er nog een aantal winkelcentra waar je terecht kunt voor al jouw dagelijkse boodschappen. Houd je van een drankje drinken op het terras of lekker eten in een goed restaurant? Ook dan zit je goed in Bodegraven. Bodegraven heeft door de ligging aan de A12 en aan de spoorlijn van Utrecht naar Leiden een uitstekende bereikbaarheid. Ook per boot is Bodegraven goed te bereiken. Leg je boot aan de Rijnkadehaven en ga het bruisende dorp in!

Bodegraven in beeld

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk