Boerderij De Deel

Bij Boerderij De Deel kun je trouwen op een echte boerderij. De boerderij is omgetoverd tot trouwlocatie waar je de hele dag kunt vertoeven. Zij helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen. Ze zorgen voor een prachtige ceremonie maar ook voor een heerlijk diner. Dus wil jij in 2023 trouwen op een echte boerderij? Lees dan zeker even verder.

Wat voor boerderij is “Boerderij De Deel”
De boerderij doet nog helemaal dienst als boerenbedrijf waar nog koeien gemolken worden. De Deel is verbouwd tot een prachtige trouwlocatie en heeft genoeg sfeer van zichzelf. Je kunt op de boerderij ook buiten trouwen.

Wat hebben zij allemaal te bieden en waarom dit wel eens dé perfecte trouwlocatie zou kunnen zijn
Naast alle standaard dingen, die elke locatie aanbiedt, bieden zij iets extra’s. We hebben het tenslotte allemaal druk genoeg. Baan, opleiding, gezin, vrienden en sport. De weken vliegen snel voorbij. Een bruiloft plannen kost enorm veel tijd en daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, het budget up to date houden en leveranciers zoeken. En dat allemaal naast alle dagelijkse beslommeringen. Wat is er mogelijk? Hoe pakken we het praktisch aan? Om jullie daarbij te helpen bieden zij pakketten aan waarbij alles is geregeld op locatie. In deze pakketten zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele weddingplanner maar ook de mooiste stylingitems. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten.

Wil je meer weten? Neem dan hier eens een kijkje op hun website. Of vraag hun brochure aan via de mail.

Op de kaart

Contactgegevens

Boerderij De Deel
  • Weijland 20
  • 2415 BB Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 06 - 47147779
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk