Boerenkaas Pape-copen fietsroute (29 km)

Vanaf het startpunt fiets je naar de Streekmarkt in Woerden. Vervolgens fiets je een prachtige tocht door de polders van Papekop, richting Oudewater. Via Hekendorp, Driebruggen en Waarder fiets je weer terug naar Woerden. Dit is een prachtig deel van de route over smalle wegen met oude boerderijen.

  • Startpunt: Kaaspakhuis Woerden
  • Lengte: 29 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Route: klik hier

 

Op de kaart

Contactgegevens

Boerenkaas Pape-copen fietsroute (29 km)
  • Startpunt: Kaaspakhuis Woerden (Emmakade 6a)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk