Bonjour Deliplaza

Bonjour deli Plaza is gelegen in Rijnhoek Plaza. Je kunt hier langskomen voor een lekkere lunch, een heerlijk stuk vlaai (elke dag vers uit Son en Breugel) of een gezellig kopje koffie. Of voor een lekker ijsje in de zomer! Het Team Bonjour staat 57 uur per week voor je klaar.

 

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Bonjour Deliplaza
  • Lemsteraak 1
  • 2411 NC Bodegraven
  • 0172 - 61 00 13
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk