Boothelling bij Reeuwijkse Plassen

Bij het Reeuwijkse Hout, vlakbij het Landal-park, naast Osteria Mercatu heeft de gemeente in samenwerking met Landal en de Groenalliantie in 2022 een nieuwe steiger met bootinlaat gerealiseerd. De boothelling is ongeveer 17meter lang. Kijk hier voor meer informatie.

Er gelden enkele spelregels:

– er is alleen toegang voor voortuigen met een boottrailer;

– het is verboden om voertuigen op de helling of op de toerit te parkeren;

– let op uw veiligheid en die van uw omgeving;

– blijf rustig, voorkom schade aan uw boot, auto of trailer;

– gebruik uw handrem!

– kijk vooraf even naar mogelijke gladheid van de helling;

– het gebruik van de helling is op eigen risico;

– u heeft een vaarontheffing nodig.

Boothelling

Contactgegevens

Boothelling bij Reeuwijkse Plassen
  • Verlengde Breevaart
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk