Bootje bij Loetje

Bij het opzetten van ‘Bootje bij Loetje’ heeft er één woord centraal gestaan: Genieten. Genieten met een grote ‘G’. Genieten van het varen, Genieten van het water, Genieten van de natuur, Genieten van de stilte, Genieten van elkaar! Met dat ‘Genieten’ in gedachten is het ‘Bootje bij Loetje’-concept vormgegeven.

‘Bootje bij Loetje’ ligt naast Restaurant Loetje Reeuwijk, aan één van de bijzonder mooie Reeuwijkse Plassen en midden in het Groene Hart van Holland. Vanuit uw ligplaats vaart u direct de Plas Elfhoeven op, van waaruit u bijna alle andere plassen kunt bereiken en dus ruimschoots kunt genieten van al het moois dat het Reeuwijkse Plassengebied te bieden heeft.

Bootje bij Loetje

Contactgegevens

Bootje bij Loetje
  • Burgemeester Lucasselaan 1
  • 2811 JN Reeuwijk
  • 06 - 2003 7766
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk