Bootverhuur Bestevaart

Huur en geniet van een van de twee compleet uitgeruste nostalgische motorboten, waarmee u zonder vaarbewijs de Nederlandse wateren op kunt. Een motorjacht, met ligplaats Bodegraven en een Motorjalk met ligplaats Harderwijk.

U kunt ook een boot met schipper huren, voor onbezorgd genieten of voor een feestje. U kunt dan ook een 6,25 m sloep met schipper huren. Zie de website voor meer informatie. 

 

Bootverhuur Bestevaart

Contactgegevens

Bootverhuur Bestevaart
  • Dammekant 1
  • 2411 CA Bodegraven
  • 0172 - 616065
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk