Buitenplaats De Blauwe Meije

Buitenplaats De Blauwe Meije  bevindt zich midden in het (Groene) Hart van Nederland. En toch ver weg van de hectiek van de Randstad. De vier grote steden zijn vanaf onze Buitenplaats binnen het uur te bereiken. Een locatie midden in Nederland, aan het water, naast het prachtige plassen gebied, van de Nieuwkoopse Plassen.

Buitenplaats De Blauwe Meije

Contactgegevens

Buitenplaats De Blauwe Meije
  • Meije 300
  • 3474 MD Zegveld
  • 0172 – 685438
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk