Buitenplaats De Blauwe Meije – Terras

In de zomermaanden en natuurlijk bij een mooi voor- en najaar is het ‘terras aan het water’ van Buitenplaats De Blauwe Meije open (het enige terras direct aan De Meije). Vanaf de weg/parkeerplaats is het terras niet zichtbaar, maar als je om de Bed & Breakfast accommodatie”De Hooimijt” heen loopt…. Rust en ruimte.  Je kunt genieten van het bijzondere uitzicht over De Meije en de zelf gemaakte appeltaart. Een simpele lunch of gewoon een lekkere kop (Cappuccino) koffie, je zegt het maar. Buitenplaats De Blauwe Meije heeft ook  fluisterboten en kano’s te huur.

Kijk voor meer informatie op hun website.

Buitenplaats De Blauwe Meije - Terras

Contactgegevens

Buitenplaats De Blauwe Meije – Terras
  • Meije 300
  • 3474 MD Zegveld
  • 0172 - 685438 of 06-10624080
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk