Café Dito’s

Zin in een drankje, een portje darten of het bekijken van je favoriete voetbalclub met vrienden? Dan ben je bij Café Dito’s aan het juiste adres! Gezellig een drankje drinken met een feestelijk muziekje op de achtergrond. Ook is het mogelijk om in Café Dito’s dé wedstrijd van jouw favoriete club te kijken; Europees en Nationaal clubvoetbal, maar ook zeker de interlands van Ons Oranje! Liever wielrennen of Formule-1? Wij zetten onze 2 tv’s en/of de beamers graag voor jullie aan! Tot snel in Café Dito’s!

 

Café Dito’s

Contactgegevens

Café Dito’s
  • Van Staverenstraat 22
  • 2811 TL Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk