Camperplaats / camping De Hollandse Boerderij

De camping is ontstaan vanuit een echte boerderij die zich bezig hield met melkwinning. Vanuit hier is deze uitgegroeid tot een kampeerboerderij met een gezellige boeren sfeer en is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. De camping is onderverdeeld in een gedeelte vaste plaatsen (chalets/sta-caravans) en een gedeelte recreatieplaatsen (35) voor caravans, campers en tentplaatsen.

Voor meer informatie en reserveren ga naar de website van Hollandse Boerderij.

Op de kaart

Contactgegevens

Camperplaats / camping De Hollandse Boerderij
  • Meije 63
  • 2411 PK Bodegraven
  • 0172 - 68 54 13
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk