Camping Hollandse Boerderij

De Hollandse Boerderij is een gezellige kampeerboerderij, rustig gelegen in het buitengebied van Bodegraven (de Meije). Een plaats waar men zich volop in de natuur bevindt. De camping is onderverdeeld in vaste en recreatieplaatsen. Er is een vijver waarin men zowel kan zwemmen als vissen. Natuurlijk zijn er ook veel dieren. De Hollandse Boerderij is een camping met een boerensfeer.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Camping Hollandse Boerderij
  • Meije 63
  • 2411 PK Bodegraven
  • 0172 - 68 54 13
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk