Centrum- speurtocht en Limesparkwande- ling

Speuren door Bodegraven, aan te vullen met een wandeling naar en door het Limespark, beide is mogelijk met deze leuke speurwandeltocht. Voor het speurdeel moet je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. De antwoorden wijzen de weg. Leuk om met het hele gezin te doen, maar ook geschikt voor een groepje volwassenen. Een bezoek aan de Kinderspeel- en Dierenpark De Oude Zustertuin zit erbij in. Een bezoek aan het Kaasmuseum is ook mogelijk.

• Startpunt: Raadhuisplein, Bodegraven
• Lengte: 4,2 km of 9,9 km
• Duur: 1,5 uur of 3 uur
• Kosten: € 2,95

Bestellen via de website

 

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Centrum- speurtocht en Limesparkwande- ling
  • Startpunt: Raadhuisplein, Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk