Chalet PlaatResort

PlaatResort is gelegen aan de prachtige Reeuwijkse Plassen op een schiereiland van ongeveer 1300 m2. Je kijkt uit over de Elfhoevenplas waar altijd wel iets gebeurt. Het ruime chalet is van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer met sfeervolle openhaard, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Het chalet biedt plaats aan zes gasten. In de zomer staat de moestuin met van alles en nog wat vol en wanneer je de kippen van voer voorziet, krijg je van hen elke ochtend een eitje. Zoek je rust en ruimte dan is dit een heel goede vakantie locatie.

Op de kaart

Contactgegevens

Chalet PlaatResort
  • Platteweg 75b
  • 2811 HR Reeuwijk
  • 0182 - 573106
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk